Skrapa lotter på nätet

Du kan idag spela alla sorters spel och tävlingar på nätet, och skraplotter är inget undantag. Det är visserligen inget för dem som tycker om själva känslan av att skrapa lotterna, eftersom det av förklarliga skäl blir en digital version man ”skrapar”, men vinstchanserna är lika goda, och det kan vara ett smidigt sätt att köpa sig en lott till kaffet utan att behöva traska ned till affären.1280px-5_year_anniversary_california_lottery_tickets

En mycket populär lott som man kan skrapa på nätet är till exempel Trisslotten, som ges ut av Svenska spel. Trisslotten lanserades redan år 1986, och nu har den alltså tagit steget ut i den digitala världen. Trisslotten är också en uppskattad present i Sverige, och i och med att den finns tillgänglig via nätet är det numera smidigt att skicka en Trisslott i gåva även på distans. Det finns också andra skraplotter på nätet, till exempel Sverigelotten, som ges ut av Folkspel.

Förutsättningen för att man ska kunna skrapa lotter på nätet är dock att man har stabil elektricitet i hemmet, så att man inte drabbas av ett plötsligt strömavbrott mitt i skrapningen. Därför kan det vara bra att se till att alla säkringar i hemmet är jämnt belastade. Hos Wise Up hittar du elektriker som kan hjälpa dig med detta, så att du bara känner förväntan när du skrapar, inte oro.

Leave a Reply

mts_schema