Så får du fler besökare till din sajt med onlinetävlingar

Du har ett företag, en blogg eller en webbshop och behöver fler besökare. Det måste hända något med din sajt. Du behöver börja tjäna pengar på den. Ett smart och enkelt sätt att få fler kunder är genom att ha onlinetävlingar.

Fler kunder till sajten

Om du har en sajt vill du naturligtvis få fler besökare. Konkurrensen på nätet är stor. Det kan vara svårt att få surfare att klicka in på just din sida. Ett bland det svåraste för bloggare, webbshoppar och företagare är just att få besökare, att få vanligt folk att upptäcka att de finns. Om du har skapat en sajt i syfte att tjäna pengar vill du också få utdelning på ditt arbete. Det kan vara skönt att ha en sajt som ger extrainkomst. Kunna sitta hemma i soffan och arbeta mot datorn eller mobilen. Om du behöver billiga reservdelar och mobiltillbehör, så att du arbetar optimalt, så kan du gå in på Teknikprylar, som har allt som du behöver, även sköna inomhusfläktar.

Onlinetävlingar

Varför är just onlinetävlingar ett bra sätt att få in mer folk på din sida? Enkelt: de flesta av oss älskar att få saker gratis. Det är en speciell känsla att delta i en tävling. Veta att man kanske vinner mobilen, datorn, löpskorna eller den snygga väskan. Genom att anordna en onlinetävlingen kommer du omgående att få fler besökare. Enklaste sättet är att du håller tävlingen på Facebook eller annan social media-plattform. Du måste noggrant följa plattformens och Skatteverkets regler. Vinsten ska vara något som hänger ihop med din blogg eller webbshop, som ett smycke eller bok. Be alla som är med i tävlingen att skriva ett kort inlägg om varför just de ska vinna. Eller så har du en slogantävling. I hundratals flöden kommer då din sajt att omtalas. Smart marknadsföring.

Leave a Reply

mts_schema