Så blir du en vinnare på nätet

 

Alla som har deltagit i en tävling på nätet vet att det kan vara svårt att bli en vinnare. Frustrationen hos den som har försökt vinna otaliga gånger utan att lyckas kan vara stor. Vissa tävlingar går endast ut på tur och gör att det är svårt att påverka utgången på ett eller annat sätt. Då gäller det helt enkelt att hoppas att Fru Fortuna står dig bi. Andra tävlingar innehåller ett moment av skicklighet. Det gör det enklare att förbättra förutsättningarna för vinst. Här är några knep som du kan använda dig av när du vill bli en vinnare på nätet.

Successful business woman with arms up working online using a laptop computer

Många onlinetävlingar ber deltagaren att skicka in en motivering. Det brukar vara några korta meningar som syftar till att förklara för juryn varför just du ska vinna priset. Här finns det möjlighet att urskilja sig från mängden och ge dig den bästa chansen till vinst. Ofta väljer juryn en motivering som sticker ut. Med tanke på att de måste läsa hundratals – ofta tusentals – motiveringar kan det vara klokt att skriva något som ser till att dra uppmärksamhet till sig. Kanske skriver du din motivering i rimform eller så överraskar du juryn med en anekdot från ditt eget liv. Det viktigaste är att tänka utanför boxen.

Det finns massor av onlinetävlingar på nätet – och inget hindrar dig från att delta i dem. Tvärtom ökar dina chanser till vinst för varje tävling som du går med i. Ofta krävs det inget mer än att skriva in sina kontaktuppgifter och kanske skriva en kort motivering för att du ska kunna vara med och tävla om priserna. Andra kräver exempelvis att du köper en viss produkt först eller att du deltar i en kampanj på sociala medier. Om du har tid och ork ökar du dina förutsättningar till vinst om du deltar i så många som möjligt.

Du kan också välja att delta i tävlingar vars priser inte omedelbart tilltalar dig. Kanske finns det någon i din familj eller vänskapskrets som kan ha nytta av priset. Eftersom onlinetävlingar i regel är gratis har du inget att förlora när du väljer att delta.

Leave a Reply

mts_schema