Leva på spelvinster

Idag är betting, alltså spel på odds, mer tillgängligt än någonsin tidigare. Vi kan spela på sporthändelser i hela världen och andra events som politiska val och stora händelser inom nöjesindustrin. Att betta kan sägas vara en form av kunskapstävling där spelaren mäter sina krafter med spelbolagens oddssättare. Systemet upplagt för att ge en lite fördel för spelsidan i långa loppet eftersom betting är en kommersiell service. Med det sagt så finns det ändå spelare som går med plus i längden. År efter år. Vissa blir rika för andra är det mer som ett vanligt jobb där man lägger ner mycket tid för att kunna leva på sina spelvinster. I det här inlägget ska vi dels titta på möjligheter med betting och ge tips på hur man optimerar sina vinstchanser. Vi ska också gå igenom vilka de vanligaste fallgroparna är och varför det är så pass få som lyckas ha spelande som yrke.

Strategier som gör dig till vinnare

Jonny Sjöberg från Bredaryd kommer att kunna leva länge på sin spelvinst. Han vann 2,5 miljoner i direktsänd TV via en trisslott. Även spel på casino gör folk till miljonärer som kan leva på sina vinster livet ut. Det går dock inte att räkna med att man ska ha sådan tur eftersom det är fråga om hasardspel där slumpen fäller avgörandet. Spel på odds handlar däremot om skicklighet . Många proffs inom gambling väljer att specialisera sig på sporthändelser som är så passa udda att spelbolagen inte följer dem särskilt noga. Det kan gälla ovanliga sporter eller matcher långt seriesystemen, om det gäller en större idrott. Särskilt när spelen följer en sådan sporthändelse live kan han ha ett mycket bra underlag för sina beslut innan insatserna. En annan vinnande strategi är att utnyttja det faktum att många oerfarna spelare satsar med hjärtat på det lag eller den spelare de vill ska vinna. Det innebär att oddset förändras på ett sätt som inte har att göra med logik. Många yrkesspelare utnyttjar det och satsar mot strömmen.

Varför är det svårt att gå med plus ?

Du kan låna till kontantinsats hos Sambla när du är på jakt efter en ny bostad, men du kommer knappast att bli beviljad ett större lån för att spela med pengarna. Oddsen är inte på din sida i det långa loppet. Om du inte är väldigt skicklig. Ett problem är att den som blir för skicklig faktiskt kan få sitt konto hos ett spelbolag låst bara för att han, eller hon, är just en vinnande spelare. Det kan finnas paragrafer i spelbolagens villkor som säger att det bara tillåtet att spel för nöjes skull, eller något i den stilen. Ett annat problem för dem som vill kunna leva på sina spelvinster är att man måste ha ett rätt stort belopp på sitt spelkonto för att kunna sprida riskerna ordentligt. Proffsen väljer ofta att satsa på fler spelobjekt med höga odds eftersom det då kan räcka med att man får in ett av fem spel för att man ska gå med vinst. Men det kräver att man har mycket pengar!

Leave a Reply

mts_schema